Etusivu » Ajankohtaista » Yhtenäiskoulun hankesuunnitelma - Valtuuston iltakoulu 6.9.2021

Yhtenäiskoulun hankesuunnitelma - Valtuuston iltakoulu 6.9.2021

Käynnistynyt valtuustokausi tuo mukanaan yhden suurimmista, jos ei suurimman investoinnin Nousiaisten kunnan historiassa. Tähän investointiin liittyvä valmistelu, päätöksenteko sekä toteutus tulee Pro Nousiainen ry:n mielestä olla avointa sekä kuntalaisia osallistavaa.

Investointiin liittyen kunnanjohtaja on kutsunut valtuuston iltakoulun 6.9. jossa käydään yhtenäiskoulun B- ja C-osien hankesuunnitelma läpi uusien sekä vanhojen valtuutettujen ja luottamushenkilöiden kanssa. Tilaisuuteen on kutsuttu kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen varsinaiset jäsenet kuten myös kasvatus- ja sivistyslautakunnan sekä teknisen lautakunnan varsinaiset jäsenet. Kutsun ovat saaneet myös nuorisovaltuuston edustaja, kunnan johtoryhmä, rakennustarkastaja sekä Henrikin yhtenäiskoulun rehtori.

Hankesuunnitelman löydätte oheisen linkin takaa:
http://poytakirjat.nousiainen.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20213125-3

Nykyisten tilojen kuntotutkimus löytyy täältä:
Henrikin yhtenäiskoulun B-osan kuntotutkimukset 2021-08-31 16_37_48.pdf

Osana avointa ja osallistavaa päätöksentekoa Pro Nousiainen ehdottaa olemassa olevan aineiston läpikäyntiä ja toivoo teidän ajatuksianne sekä näkemyksiä tulevaa iltakoulua varten Henrikin yhtenäiskoulun hankesuunnitelmaan sekä tulevaan toteutukseen liittyen.

Ajatuksianne voitte toimittaa joko osoitteeseen info@pronousiainen.fi, verkkosivujemme Ota yhteyttä—välilehden kautta, ryhmämme jäsenille tai omille valtuutetuillenne. Pääasia että mahdollisimman moni kuntalainen tuo omat näkemyksensä esille.